Asiatisk stirfry med soyasaus
Yield:
2
Prep Time:
30 minutes
Cook Time:
15 minutes
Total Time:
45 minutes
Ingredients
Kjøtt
- Svin 300 gr
Saus / marinade
- Lys soyasaus 3 ss
- Mørk soyasaus 1 ss
- Kinesisk matvin, mirin, eller tørr sherry 1 ss
- Maizena maisstivelse 1 ss
- Hvitløk 1 fedd
- Chilipulver etter preferanse
- Valgfritt: Grønnsaker etter ønske
Instructions
- Skjær kjøtt i tynne skiver og legg i skål eller lynlåspose
- Knus og finhakk hvitløk
- Tilsett ingrediensene til saus til kjøttet og bland godt
- Marinér i ca en halv time
- Del opp grønnsakene i omtrent samme tykkelse som kjøttet
- Stek kjøttet med all saus på middels høy varme under konstant omrøring
- Tilsett grønnsaker når kjøttet er halvveis gjennomstekt
- Ferdig når alt er gjennomstekt og sausen har blitt noe redusert
Notes
Serveres med ris
Chilipulver kan sløyfes