Yield: 4
Bæff
Gratinerte biffstrimler i ostesaus
Cook Time
1 hour
Total Time
1 hour
Ingredients
- 300 gr biffstrimler
- Halv pose potetbåter med skall
- 1 pose Toro Hvit Saus
- 5 dl helmelk
- 1 ss lys kjøttbuljongpulver
- 200 gr revet osteblanding (cheddar og mozzarella)
- salt
- fersk knust pepperblanding
Instructions
- Sett stekovn på 200c varmluft.
- Brun kjøttet med godt med salt og pepper. Ikke gjennomstek.
- Legg potetbåter og kjøttet i en høy ildfast form.
- Bland sauspulver, buljong og melk i en kjele og rør på medium lav varme til den tykner. Ikke la den svi seg.
- Tilsett 50-75 gr av osten i sausen og rør godt til osten er smeltet.
- Tilsett sausen til formen og bland godt til alt er jevnt fordelt.
- Strø på resten av osten.
- Stek i ovn i 30-40 minutter, eller til osten er sprø og gylden.
- La hvile noen minutter før servering.
Notes
Kan serveres med en frisk salat.
Leave a Reply