Langtidskokt Oink Bourguignon

Yield: 2-4

Langtidskokt Oink Bourguignon

Langtidskokt Oink Bourguignon
Prep Time 15 minutes
Cook Time 4 hours
Total Time 4 hours 15 minutes

Ingredients

  • Svinekjøtt 300 gr
  • Bacon 150 gr
  • Gulrot 2 stk
  • Hvitløk 2 fedd
  • Bourguignon 2 dl (eller annen rødvin)
  • Kalve/oksefond 2 dl
  • Kjøttbuljong 2-3 terninger
  • Soyasaus 2 ss
  • Gul løk 1 stk
  • Laurbærblad 2 stk
  • Salt
  • Pepper
  • Maizena

Instructions

  1. Del opp kjøtt og grønnsaker i ca 2 cm biter.
  2. Stek bacon til det er gjennomstekt.
  3. Tilsett kjøttet og stek raskt på høy varme til kjøttet har fått litt farge og litt karamellisering. Kjøttet skal IKKE gjennomstekes.
  4. Putt alt utenom gulrot i Crockpot-en.
  5. Sett Crockpot-en på Slow Cook med lav varme i 4 timer.
  6. Ved 30 min gjenstående tid, tilsett gulrot, og salt og pepper etter smak
  7. Tilsett Maizenna etter anvisningen. Retten skal være tykk og rennende.

Server med potetmos og/eller hvitløksbrød.

Notes

Avbildet er boeuf burguignon.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to Recipe