Langtidskokt Boeuf Bourguignon

Yield: 2-4

Langtidskokt Boeuf Bourguignon

Langtidskokt Boeuf Bourguignon
Prep Time 15 minutes
Cook Time 4 hours
Total Time 4 hours 15 minutes

Ingredients

  • Storfekjøtt 300 gr
  • Bacon 150 gr
  • Gulrot 2 stk
  • Hvitløk 2 fedd
  • Bourguignon 2 dl (eller annen rødvin)
  • Kalvefond 2 dl
  • Soyasaus 2 ss
  • Sopp 100 gr (valgfritt)
  • Sølvløk 50 gr (valgfritt)
  • Laurbærblad 2 stk
  • Salt
  • Pepper
  • Maizena Jevner

Instructions

  1. Del opp kjøtt og grønnsaker i ca 2 cm biter.
  2. Stek bacon til det er gjennomstekt.
  3. Tilsett storfekjøttet og stek raskt til kjøttet har fått litt farge. Kjøttet skal IKKE gjennomstekes.
  4. Putt alt i Crockpot-en.
  5. Sett Crockpot-en på Slow Cook med lav varme i 4 timer.
  6. Ved 15 min gjenstående tid, tilsett salt og pepper etter smak
  7. Tilsett jevner og følg anvisningen. Retten skal være tykk og rennende.

Server med potetmos

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to Recipe