Langtidskokt Bolognese

Yield: 4

Langtidskokt Bolognese

Langtidskokt Bolognese
Prep Time 30 minutes
Cook Time 6 hours
Total Time 6 hours 30 minutes

Ingredients

  • Kjøttdeig 600 gr
  • Passata 1 boks
  • Gulrot 1-2 stk, revet
  • Løk 1, hakket
  • Stangselleri 1, hakket
  • Hvitløk 1 fedd, revet
  • Tomatpuré 2 ss
  • Rødvin 2 ss (valgfritt)
  • Oregano 1 ts
  • Timian 1 ts
  • Salt 1 ts
  • Pepper 1 ts

Instructions

  1. Stek kjøttdeigen og tilsett i Crock-Pot-kjelen
  2. Tilsett resten av ingrediensene
  3. Bland godt
  4. Sett Crock-Poten på lav varme, og kok i 6-8 timer
  5. Servér med bred pasta og parmesan

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to Recipe